Olt: O fetiță de 13 ani a dispărut. Zeci de polițiști, jandarmi și pompieri o caută. Oamenii legii cer sprijinul populației/ UPDATE

UPDATE: Minora a fost găsită în urmă cu puțin timp. Aceasta se află momentan în custodia poliției.

Au fost informați reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, care se va ocupa de protecția fetei.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Polițiști, jandarmi, pompieri olteni și echipe ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt, cu sprijinul oficialităților și locuitorilor din comuna Voineasa, județul Olt, desfășoară, în aceste momente, activități de căutare a unei minore, de 13 ani, din această localitate. Minora este căutată atât pe raza comunei, cât și în zonele limitrofe.

La data de 5 ianuarie 2020, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că VIȘOREANU IONELA MĂDĂLINA, de 13 ani, din comuna Voineasa, județul Olt, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 150-160 cm, aproximativ 45 kg, constituție atletică, păr șaten, ochi căprui.

În momentul plecării, minora purta blugi albaștri, geacă din fâș gri și teniși negri.

„Persoanele, care dețin informații cu privire la minora căutată, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, se arată într-un comunicat al Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here