Mama Luizei Melencu, chemată la DIICOT după ce Gheorge Dincă a declarat că nu a omorât-o pe fiica ei

Sursa foto: romaniatv.net

Mama Luizei Melencu a fost citată, marți, la DIICOT. Femeia a fost chemată să dea declarații în fața anchetatorilor după ce, luni, Gheorghe Dincă, a solicitat să fie audiat din nou, susținând, de această dată că nu a ucis-o pe Luiza.

„Eu cred că el urmărește o pedeapsă mai mică, dacă noi tot spunem că nu sunt probe la dosar. Și noi am fost chemați la DIICOT,  nu știm despre ce este vorba. În primul rând e vorba despre dosar, altceva nu știu. Acele probe de la FBI au venit, au spus că oasele sunt calcinate și nu pot spune că sunt ale Luizei.

O tâmpenie, tot ce a făcut a fost o tâmpenie.

Decizia lui Dincă nu mi-a dat o speranță, noi mereu am crezut că Luiza este în viață. Mi-ar face placere să mă întâlnes cu Dincă”, a declarat Monica Melencu, potrivit Știripesurse.ro.
Gheorghe Dincă a cerut să fie reaudiat de DIICOT, întrucât nu el ar fi ucis-o pe Luiza Melencu. Solicitarea vine tocmai când procurorii se pregăteau să-l trimită pe Dincă în judecată în cazul uciderii Alexandrei Măceşanu.

Astfel, noua poziţie a lui Gheorghe Dincă dă peste cap planurile procurorilor. Săptămâna aceasta, dosarul ar fi trebuit să fie trimis în judecată, însă în cazul unor noi audieri, începerea procesului va fi amânată. Iar Dincă ar putea fi chiar eliberat pentru că dacă nu este trimis în judecată până pe 10 ianuarie, potrivit legii, ar trebui să fie pus în libertate.

Amintim că în cadrul audierilor de până acum Gheorghe Dincă a susținut în fața anchetatorilor că le-a ucis, în mod intenționat, pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here