MEGA-SCANDAL la Casa Regală Britanică! S-a aflat motivul DIVORŢULUI lui MEGHAN MARKLE

Sursa foto: b1.ro

Scandalul de la Casa Regală Britanică continuă! Mai multe zvonuri au apărut în presă, şi anume, că Meghan Markle şi Prințul Harry vor divorţa.

Meghan a mai fost căsătorită înainte. Acesta a fost şi motivul pentru care Regina Elisabeta a avut divergenţe cu nepotul său atunci când el i-a mărturisit că vrea să se căsătorească cu fosta actriţă.  Trevor Engelson a cerut-o în căsătorie pe Meghan Markle în anul 2010. Cei doi au fost împreună până în 2013, când au decis că mariajul nu mai funcţionează, potrivit cancan.ro.

Conform, presei internaționale, motivul care a stat la baza separării lui Meghan Markle de Trevor Engelson au fost „diferențele ireconciliabile”. Mai mult, se pare că și distanța a fost un impediment în relația lor, căci cariera de actriță pe care a avut-o Meghan Markle și implicit rolul din serialul „Suits” au determinat-o să plece la Toronto, acolo unde au avut loc filmările. În tot acest timp, soțul ducesei de Sussex a rămas în Los Angeles, pentru că proiectele nu i-au permis să părăsească orașul și să o urmeze pe fosta actriță de la Hollywood.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here