Pacienţi morţi, abandonaţi pe scările interioare ale Spitalului Universitar din Capitală

Sursa foto: b1.ro

Se întâmplă în România, la unul dintre cele mai importante spitale din Capitală. Oameni morţi ambalaţi în saci de plastic sunt abandonaţi ore în sir pe scările interioare ale unităţii medicale. Imaginile demne de un film de groază au fost surprinse chiar la Spitalul Universitar din București, informează B1 TV. După ce imaginile au devenit virale, ministrul Sănătăţii a anunţat că a trimis o echipă de inspectori sanitari pentru a verifica situația la fața locului. 

Pacienţi morţi, abandonaţi pe scările interioare ale Spitalului Universitar din Capitală. Reacția unității medicale

Imaginile surprinse la Spitalul Universitar din Capitală par desprinse dintr un film de groază. În fotografii se poate observa cum pe unul dintre holurile spitalului stă abandonat trupul unui pacient decedat. Mai mult, lângă zac zeci de pungi din plastic cu gunoi. Asta deşi, prin locul respectiv, trec sute de pacienţi sau vizitatori.O persoană a fotografiat totul, iar imaginile au provocat o adevărată revoltă. La scurt timp a apărut şi reacţia autorităţilor.

La solicitarea ministrului Sănătății, Victor Costache, Direcția de Sănătate Publică a municipiului București a trimis o echipă de inspectori sanitari la Spitalul Universitar pentru a verifica situația la fața locului, respectarea legislației și a procedurilor în caz de deces. Echipa de control va întocmi un raport si va lua măsurile ce se impun.

Sursa:b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here