HOROSCOP 20 IANUARIE 2020. Se întrezăresc cheltuieli majore la începutul acestei săptămâni

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este posibil să apară la inceputul acestei saptamani favoruri substantiale din partea colaboratorilor sau a partenerului de viata. Dincolo de aparențe există înțelesuri pe care ar fi bine să le studiezi pe indelete. Atitudinea ta fata de munca si raportul eforturi depuse plata aferenta au nevoie de revizuiri serioase. Oprește-te din când în când din iureșul cotidian si priveste atent in jur. Ai suficient timp si resurse pentru toate.

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 Taur (21 aprilie – 21 mai)

La inceputul acestei saptamani este bine să acorzi atenție relatiilor parteneriale, mai ales relației cu partenerul de viata. Izbucnirile acestuia pot fi spectaculoase pe alocuri, dar deranjante per total. Posibil ca bugetul comun să fie mărul discordiei. Traversezi o perioada in care ai tendinta de a cheltui mult si asta îi necăjește pe cei dragi. Tine cont de ce îți spune atât partenerul de viață, cât si persoanele din anturajul socio-profesional.

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sanatatea este vulnerabila la inceputul acestei saptamani, de aceea fii prudent si dozeaza-ti eforturile. Este posibil sa te afunzi in activitati de rutina, fie la locul de munca, fie acasa, alaturi de cei dragi. Depinde numai de tine organizarea timpului si a resurselor personale, astfel incat sa duci totul la bun sfarsit. Rezerva-ti momente pentru odihna, discutii amicale sau plimbari in aer liber. Evita consultatiile si analizele medicale!

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ziua de luni predispune la discutii aprinse cu persoana iubita sau copiii. Cei dragi au alte idei, alte conceptți, dar mai ales alte planuri de viață, planuri în care este posibil ca tu să ai un loc secund. Fii înțelegător si accepta-i pe ceilalti asa cum sunt! Modul in care acestia își manifestă afectiunea si respectul fata de tine îți displace deocamdata, insa este doar o perceptie subiectivă de moment. Bucură-te de compania tuturor!

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 Leu (23 iulie – 22 august)

Este multa forfota in plan familial, la inceputul acestei saptamani. Se recomanda prudenta, deoarece riscul declansarii unor conflicte pe termen lung este mare. Pe de alta parte, activitatile domestice se desfasoara ceva mai dificil, astfel ca ar fi bine sa te ocupi de prioritati si eventual, la nevoie cere ajutorul membrilor familiei si prietenilor. Verifica periodic sursele de foc si de aer din spatiul locativ. Sunt posibile avarii.

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Reuniunile cu persoanele din anturajul apropiat sunt foarte interesante in acest debut de saptamana. Pe de o parte, schimbul de informatii îți va aduce lămuririle necesare pentru a-ți soluționa diverse chestiuni personale sau profesionale. Însă, pe de alta parte este rost si de acuze sau de replici zgomotoase pe seama unor subiecte banale. Fii prudent si evita provocarile celorlalti! Calatoriile pe distante scurte pot fi frecvente.

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Se intrezaresc cheltuieli majore la inceputul acestei saptamani. Este posibil ca partenerul de viata sa-ti solicite sprijinul financiar fie pentru o calatorie indepartata, fie pentru studii. Fii prudent si analizeaza situatia pe indelete. Exista riscul sa te implici in demersuri care, pe de o parte nu te privesc, iar pe de alta parte iti aduc pagube serioase. Veniturile tale pot creste in chip miraculos. Totul este sa crezi in minuni.

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Lunea acesta este potrivit activitatilor relaxante. Starile tale de spirit sunt fluctuante, iar sanatatea este vulnerabila. Ai rabdare cu tine si asculta-ti vocea interioara. Compania celorlalti te poate obosi, de aceea alege acei oameni pe care îi simti pe aceeasi lungime de unda cu tine. Evita provocarile, eforturile de orice fel si discutiile ample. Nemultumirile majore pornesc de la bugetul si cheltuielile împărțite cu altii.

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ingrijeste-te mult la inceputul acestei saptamani. Se pot evidentia afectiuni legate de segmentele capului si sistemului renal. Somnul, dieta potrivita, plimbarile in aer liber si compania oamenilor dragi si de încredere te pot ajuta mult. Evita terapiile alopate, deoarece sunt posibile erori greu de remediat. O discutie tainuită cu cineva din anturajul profesional îți va aduce informatii prețioase. Nu este momentul favorabil pentru concluzii și decizii.

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Sunt momente bune in aceasta saptamana pentru a-ti revizui relatiile cu prietenii, dar si planurile personale si profesionale. Sunt posibile multe surprize din partea unora pe care îi considerai apropiati si de incredere. Mai ales, activitatile profesionale comune cu altii, începute undeva cândva, acum se destramă încet, dar sigur. Evita sa vorbesti prea mult, mai ales ca una se gandeste si cu totul altceva se spune. De inteles, înțelege fiecare în felul său.

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Surprize interesante se intezaresc la inceputul acestei saptamani in plan socio-profesional. Esti pe o scena deschisă, în care ai de spus replici importante cu impact pe termen lung asupra multora. Alege-ti cu grija vorbele, fii modest si nu-ți depăși limitele! Răsturnarile de situatie pândesc în umbra. Ai incredere ca poti face față oricărei provocari. Dialogurile si activitatile cu persoanele tinere iti vor aduce informații prețioase.

HOROSCOP 20 IANUARIE 2020 Pești (19 februarie – 20 martie)

Sufletul îți este luminat de idealuri mărețe. Totusi, avalansa de ganduri care îți da târcoale te face să aluneci în gânduri copleșitoare. Fii prudent si ordonează-ți mentalul. Oboseala psihică își va face simțită prezenta. Revizuiește-ți sistemul valorilor morale si spirituale. Poti aborda usor si bine o nouă filozofie de viață. Seara este potrivita vizionării unui film, unei piese de teatru sau pentru lectură.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here