Bărbatul care a provocat accidentul din Olt în care un tânăr a murit și un altul a fost grav rănit a fost reținut/ FOTO

Bărbatul care, beat fiind, a provocat accidentul de la Șopârlița, în care un tânăr a murit și un altul a fost grav rănit, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. 

El urmează ca, marți, să fie prezentat de procurori unei instanțe de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit că evenimentul rutier de la Șopârlița care a provocat moartea unui tânăr de 26 de ani și rănirea unui bărbat de 35 de ani s-a produs pe fondul consumului de alcool.

Bărbatul de 50 de ani, din comuna Sopârlița, care nu deține permis de conducere, în timp ce conducea un autoturism, nu a redus viteza și a intrat în coliziune cu o autoutilitară oprită în coloană la trecerea la nivel cu calea ferată. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în autovehiculul din fața sa, ocazie cu care a acroșat două persoane aflate în afara autovehiculelor, respectiv doi bărbați, de 26 si de 35 de ani, ambii din comuna Baldovinești.

Tânărul de 26 de ani a murit, iar celălalt bărbat a ajuns la spital în stare gravă.

Șoferul care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 1.06 mg/litru alcool pur în aerul expirat și nici nu poseda permis de conducere.

După incident, acesta a fugit de la fața locului, dar a fost urmărit și prins de oamenii aflați în zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here