Cei doi tineri care au tâlhărit o prostituată la Slatina, condamnați la închisoare cu suspendare

Cei doi tineri din Găneasa care, la sfârșitul lunii septembrie 2019, au tâlhărit, la Slatina, o prostituată din județul Vâlcea, au fost condamnați la închisoare cu suspendare, luni, de Judecătoria Slatina.

Unul dintre tineri, George Ilea-Ionescu, a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Celălalt inculpat, Petrică Nicușor Cioboată, a primit aceeași pedeapsă pentru complicitate la tâlhărie calificată.

În plus, instanța a stabilit că cei doi inculpați vor presta muncă neremunerată în folosul comunităţii, fie în cadrul Primăriei Găneasa, fie în cadrul școlii gimnaziale din localitate, Găneasa, vreme de 120 de zile.

O tânără de 24 de ani, din localitatea Mateești, județul Vâlcea, care practica prostituția, a fost tâlhărită, într-o seară de la sfârșitul lunii septembrie, de cei doi tineri din Găneasa, în mașina cărora fata s-a urcat pe strada Pitești, acolo unde se afla în căutare de clienți.

„În seara zilei de 28 septembrie a.c., în jurul orelor 23:13, o tânără de 24 de ani, din comuna Mateești, județul Vâlcea, a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe strada Pitești din municipiul Slatina, s-a urcat într-un autoturism de culoare neagră, fără numere de înmatriculare, în care se aflau trei bărbați.

Aceasta, împreună cu doi dintre bărbați, s-au deplasat pe o stradă lăturalnică din localitate, unde susține că ar fi fost lovită cu pumnii, deposedată de o geantă în care avea suma de 400 lei, trei inele din aur și actele de identitate, după care aceștia au plecat cu autoturismul într-o direcție necunoscută”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

După ce au fost identificați, împotriva celor doi a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, fiind reținuți pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a celor doi bărbați pe o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here