Hoți prinși în timp ce încercau să spargă un magazin în Slatina. Autorii au fost arestați/ Cine sunt aceștia

Doi tineri au fost prinși de polițiști în timp ce încercau să spargă un magazin din zona Pieței Zahana din Slatina. Reținuți în primă fază, cei doi au fost, ulterior, arestați preventiv pentru tentativă la furt calificat.

Este vorba de un tânăr de 19 ani, din Slatina, și de un altul de 22 de ani, din Scornicești, care au fost surprinși la „lucru” de un cetățean care a alertat polițiștii.

Reținuți pentru 24 de ore în primă fază, cei doi, Marian Pătrulescu și Mario Alexandru Florescu, au fost, ulterior, arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

„La data de 25 ianuarie, în jurul orei 04.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că două persoane, care au asupra lor o rangă, forțează ușa de acces a unei societăți comerciale, situată în municipiul Slatina, strada Aleea Macului.

Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Slatina s-au deplasat de îndată la fața locului și au intervenit pentru a imobiliza cei doi tineri, de 19 și, respectiv, 22 de ani. Aceștia au fost conduși la sediul poliției în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale, fiind cercetați pentru tentativă la furt calificat.

După administrarea probatoriului în cauză, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri au fost prezentați instanței, care a dispus arestarea preventivă a acestora pe o perioadă de 30 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Măsura dispusă de instanță nu este definitivă, putând fi contestată de inculpați, drept de care au și uzat cei doi tineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here