Gabriel Dima Buliteanu: Așa-zisul teren “deținut” de mine aparține, de fapt, Primăriei Slatina

Liberalul Gabriel Dima Buliteanu a reacționat la informația postată pe o pagină-fantomă de facebook, potrivit căreia el ar fi deținătorul unei suprafețe de teren la ieșire din Slatina spre Craiova, vizavi de stadionul 1 Mai, teren care aparține, de fapt, primăriei.

Autorul falsei informații induce ideea că aleșii liberali în Consiliul Local Slatina se opun construirii unui mall în interiorul orașului, pe terenul fostei unități militare, din considerente ascunse, ei urmărind ca mall-ul să fie construit pe așa-zisul teren deținut de Buliteanu la ieșire din Slatina.

Gabriel Dima Buliteanu dezminte informația și spune că terenul cu pricina aparține, de fapt, Primăriei Slatina.

„Niște unii cu nume predestinate la mizerii, care nu au loc de mine nici atunci când sunt un simplu cetățean își pun slugoii infecți să răspândească prin intermediul unor pagini-fantomă stiri false în scopul de a mă decredibiliza. De aceea, mă simt obligat să dezmint această grosolană minciună – cum că acel teren ar fi al meu și că aș dori să se construiască un mall pe el. Acest teren invocat aparține Primăriei Slatina, lucru ușor de verificat, iar eu nu am nicio legătură cu acest subiect. Celor care nu dorm din cauza mea, încercând să falsifice realitatea, le spun doar atât: «Mi-e milă de voi, căci Dumnezeu vă va da după suflet!»”, a scris, pe pagina sa de socilaizare, Gabriel Buliteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here