Un bărbat și un copil au murit, iar o femeie este în stare gravă, după un accident de camping/ Video

Sursa: digi24.ro

Un bărbat și fiul său au murit, iar o femeie se află în stare gravă, după producerea unui accident de camping în timpul vacanței pe care familia o petrecea în Australia, informează CNN.

Cei trei stăteau cu cortul plajă pe Insula Wedge, pe coasta de vest a Australiei. Poliția a fost anunțată luni că pe plajă se află un copul care nu respiră. Când au sosit, au găsit un bărbat și un copil, ambii decedați, și o femeie aflată în tare gravă.

Un elicopter medical a transportat femeia la un spital din Perth.

Moartea bărbatului și a fiului său nu sunt tratate ca morți suspecte de către poliție. Primele informații arată că e posibil ca cei doi să fi murit din cauza unui echipament de camping defectuos, aflat în cortul lor.

Potrivit news.com.au, Leslee Holmes, membru al autorităților locale, a spus că prima persoană care a intervenit a văzut o butelie de gaz în afara cortului.

“Oamenii au menționat un frigider, ar putea să fie sticla de gaz care alimenta frigiderul”, a spus Holmes.

Michelle Roberts, ministrul poliției din statul Western Australia, a spus că a fost informatată că morțile implicau o scurgere de gaze.

Pompierii și echipele de intervenție au ridicat echipamentul care ar fi dus la tragedie. Autoritățile caută și alte persoane care s-ar fi aflat în zonă în acelați timp.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here