Femeia care a găsit 20.000 de euro într-o parcare. Ana Maria a înapoiat toată suma. „Nu i-am muncit eu”

Sursa foto: romaniatv.net

O femeie în vârstă de 30 de ani a găsit un portofel în care se aflau 19.160 de euro, tânăra nu a stat pe gânduri şi l-a predat la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi. Portofelul a fost pierdut cu o săptămână în urmă de către o femeie de 64 de ani. 

Ana Maria Manole a găsit banii în timp ce muncea în parcarea centrului comercial, unde vinde ziare. Aceasta a ţinut însă la ea banii până luni, când a mers la Poliţie şi i-a predat.

Pe 10 februarie, la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi s-a prezentat o tânără de 30 de ani, din municipiul Iaşi, care a predat poliţiştilor un portofel cu bani. Aceasta a declarat poliţiştilor că a găsit portofelul în parcarea unui centru comercial din municipiul Iaşi, iar în interior se afla suma de 19.160 de euro. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că portofelul aparţine unei femei de 64 de ani, din comuna Holboca. La data de 6 februarie, aceasta s-a prezentat la sediul Poliţiei şi a reclamat faptul că i-a fost sustras portofelul cu bani, însă, din investigaţiile efectuate poliţiştii, au concluzionat că fapta nu se confirmă“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here