Un bărbat a fost făcut pachet la propriu. Un pasager a fost înfăşurat în folie şi trimis acasă

Autoritățile turce au înfășurat cu folie de plastic un om de afaceri din Camerun și l-au trimis înapoi în ţara sa, cu un avion al Turkish Airline.

David Eboutou, din Camerun se îndreptat spre Dubai din Yaounde, cu un zbor de legătură în Turcia, pe 21 ianuarie. După ce s-a oprit la Istanbul, Eboutou ar fi vrut să părăsească aeroportul din cauza orelor lungi de așteptare, în timp ce soția sa a rămas în zona de tranzit.

“Când am ajuns la controlul pașaportului, mi s-a spus că viza mea este falsă și că am fost reținut. Am fost dus la un tip de centru de detenție. Mi-a fost confiscat telefonul și mi s-a cerut să semnez câteva fișe în limba turcă. Am vrut să mă întâlnesc cu un avocat, dar ofițerii mi-au respins cererea mea. Nu știu cine erau acești ofițeri, din moment ce nu purtau o uniformă”, s-a plâns camerunezul.

Autoritățile turce au încercat să-l deporteze, însă el a insistat să-și continue călătoria în Dubai.

„În cele din urmă, au luat două role din plastic mari, utilizate pentru ambalarea bagajelor în aeroporturi. M-au înfășurat într-un mod în care nu mă puteam mișca. Am avut dificultăți să respir. Trei ofițeri m-au pus într-un scaun cu rotile și m-au dus în avionul care se îndrepta spre Yaounde. M-au purtat ca un pachet”, a povestit camerunezul.

El a adăugat că a ajuns acasă pe 4 februarie și a menționat că a pierdut 10.590 de euro din cauza agenției de turism care susține că a fraudat.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here