Denunţătorul din dosarul Sorinei Pintea, internat în comă

Sursa foto: romaniatv.net

Octavian Niculescu, de la firma HTS și primul denunțător din dosarul Sorinei Pintea, este internat la Spitalul Bagdasar. Omul de afaceri ar fi în stare gravă, în comă indusă, intubat, scrie EVZ.

Octavian Niculescu suferea de aritmie cardiacă şi i s-ar fi făcut rău într-o benzinărie, duminică seara.

“A căzut din picioare într-un Lukoil, l-au resuscitat cei de la SMURD aproape o oră și după aia l-au dus la spital. Aritmie cardiacă, ar fi spus cei de la SMURD. El oricum avea probleme cu inima, o operație, două stenturi”, au dezvăluit sursele citate de EVZ.

Totul s-a petrecut duminică, 8 martie, în jurul orelor 22.00. Octavian Niculescu participase la petrecerea unui prieten, iar în drum spre ca să s-a oprit să alimenteze la o benzinărie. Acesta este internat la Neurologie, la Spitalul Bagdasar, semn că este vorba de un accident vascular cerebral.

Octavian Niculescu deține firma de la care fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, este acuzată de procurorii DNA că ar fi primit mită prin intermediul celui de-al doilea denunțător, Mihai Coste, un apropiat al senatorului PSD Liviu Pop. Coste a fost prins în flagrant când a luat banii de la Niculescu și a acceptat să devină denunțătorul Sorinei Pintea și participant la flagrantul organizat acesteia de procurorii DNA.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here