O femeie care încerca să vândă măști de protecție în Slatina a fost surprinsă și amendată de polițiști/ FOTO

O femeie din localitatea Brebeni care încerca să vândă măști de protecție în Slatina, miercuri, a fost surprinsă și amendată de polițiști. În plus, măștile au fost confiscate de oamenii legii.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au organizat, miercuri, o acțiune în urma căreia au surprins o femeie, de 53 de ani, din comuna Brebeni, în timp ce încerca să comercializeze, pe raza municipiului Slatina, 100 de bucăți măști de protecție.

Femeia solicita în schimbul măștilor de protecție suma de 6 lei/bucată.

„În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că aceasta nu deține documente de proveniență și nu este autorizată să efectueze astfel de activități de comerț”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Polițiștii de investigare a criminalității economice au sancționat contravențional persoana respectivă cu amendă în valoare de 5.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/ 1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.

În plus, cele 100 de măști de protecție au fost indisponibilizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here