Singurul cadru medical contaminat cu COVID-19 din Constanţa, s-a dus în continuare la muncă. Bărbatul s-a ales cu dosar penal

Un cadru medical din Constanţa, pe postul de asistent-şef, s-a ales cu dosar penal pentru zadărnicirea combaterii bolilor, deoarece acesta a mers în continuare la muncă, după ce fost confirmat cu coronavirus. 

“Ancheta vizează sesizarea din oficiu a organelor de cercetare penală din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în urma apariţiei în presă în data de 11.03.2020 a informaţiei conform căreia un angajat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a fost confirmat ca purtător al virusului COVID-19 şi că a fost prezent la muncă fiind deja purtător al acestui virus”, a transmis
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Până în acest moment, în Constanţa, a fost infectat cu COVID-19 un singur cadru medical, fiind un asistent-şef, în vârstă de 52 de ani, din cadrul Spialului Judeţean Constanţa.

Acesta a fost confirmat pozitiv pe 11 martie. Ancheta epidemiologică a arătat că la finalul lunii februarie bărbatul a călătorit împreună cu fiica sa la un concurs de dans în Piatra Neamţ. După ce s-a întors în Constanţa, acesta a început să se simtă rău însă a fost câteva zile la muncă. Ulterior, după testare, în data de 11 martie a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here