Zeci de persoane din Olt care au încălcat restricțiile de circulație au primit amenzi de peste 82.000 lei

Sursa foto: digi24.ro

Structurile din Olt ale Ministerului Afacerilor Interne și ale Ministerului Apărării Naționale au continuat să verifice, ieri, modul în care populația respectă prevederile ordonanțelor militare, și din nou au aplicat amenzi.

Au fost aplicate 79 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, în valoare de peste 82.000 lei, se arată într-un comunicat al Prefecturii Olt.

De asemenea, polițiștii și jandarmii au fost verificat și modul de respectare a măsurilor de izolare în cazul a peste 1500 de persoane, dar au controlat și 31 de societăți comerciale.

În urma controalelor efectuate în domeniul combaterii criminalității economice, polițiști Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au aplicat, ieri, două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.000 lei.

În ultimele 24 de ore, 550 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari, au efectuat controale și verificări, au fost angrenați în activități de fluidizare a traficului rutier și însoțire a unor autoturisme spre centrele de carantină și au asigurat paza locațiilor de carantinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here