Mascații au descins la o slujbă de înmormântare într-o comună din Olt. Ce s-a întâmplat

Sursa foto: b1.ro

O slujbă de înmormântare care a avut loc, marți, în comuna Slătioara, i-a adus organizatorului o amendă de 2000 de lei, pentru că la eveniment au participat mai multe persoane decât prevede legea pe perioada stării de urgență. La vederea forțelor de ordine, mulțimea s-a dispersat. 

Polițiștii au aflat că la slujba de înmormântare participă mai mulți oameni decât numărul limitat de lege, de opt persoane, în urma unui apel la 112. Imediat polițiștii din Găneasa, cărora li s-au alăturat mascații, au descins la locul indicat, moment în care mulțimea s-a dispersat cât a putut de repede.

„În urma unui apel 112, prin care a fost sesizat faptul că în curtea unei locuințe de pe raza comunei Slătioara este oficiată o înmormântare la care participă mai mult de 8 persoane, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Găneasa s-au deplasat la fața locului pentru a verifica dacă sunt încălcate prevederile ordonanțelor militare.

În momentul în care polițiști, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt și jandarmi au ajuns la fața locului, mulțimea s-a dispersat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Chiar dacă participanții au dispărut cât de repede au putut din curtea celui care a organizat evenimentul, un bărbat de 61 de ani, acesta nu a scăpat de pedeapsă.

Polițiștii l-au sancționat contravențional cu amendă de 2000 de lei pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare.

1 COMENTARIU

  1. Corect era sa amendeze raposata, pt ca din cauza ei “a fost organizat evenimentul”. Ce vina avea sotul, doar nu a trimis invitatii la musafiri.
    In ce hal am ajuns! Sa ne fie frica sa ne inmormantam mortii. Ne meritam soarta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here