Tichete sociale de 300 lei, acordate lunar, pentru mai multe categorii sociale de slătineni. Vezi cine beneficiază

În ședința extraordinară de ieri a Comitetului Local pentru Situații de Urgență (CLSU) Slatina, convocată și prezidată de primarul Emil Moț, s-a decis, printre alte măsuri, ca anumite categorii sociale ale populației să beneficieze, lunar, pe perioada stării de urgență, de tichete sociale în valoare de 300 lei fiecare. 

Tichetele sociale vor fi acordate fiecărei persoane singure sau familii din categoria oamenilor fără adăpost care nu beneficiază de servicii de cazare și masă din partea autorităților locale.

De acest drept beneficiază și persoanele de peste 65 de ani, cu pensie cel mult egală cu pensia minim garantată (704 lei), familiile și persoanele singure care beneficiază de ajutor social, familiile beneficiare de alocații de susținere, familiile și persoanele singure care nu realizează venituri, a explicat primarul Slatinei, Emil Moț.

În aceeași ședință, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, CLSU a aprobat achiziționarea și furnizarea, pe întreaga perioadă a stării de urgență, a câte cinci măști de protecție și a câte cinci pereche de mănuși alocate, săptămânal, pentru fiecare locuință din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here