Tâlhărie în Slatina. Un bărbat i-a smuls unui bătrân borseta din mână, făcându-se nevăzut. Autorul a fost arestat. Cine e acesta

Un bărbat de 36 de ani, din Scornicești, a fost reținut și, azi, arestat pentru 30 de zile după ce a deposedat un bătrân de 83 de ani, din Slatina, de borseta pe care acesta o avea asupra sa.

Fapta a avut loc în urmă cu aproape două săptămâni, pe o stradă din Slatina. Făptașul, Marin Trașcă, a fost prins însă ieri, când a și fost reținut pentru 24 de zile.

„Ieri, 6 aprilie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Slatina au continuat cercetările pentru identificarea autorului unei tâlhării, comisă pe raza municipiului Slatina.

Astfel, în baza unui mandat emis de către Judecătoria Slatina, polițiștii slătineni, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt, au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat, de 36 de ani, din orașul Scornicești, județul Olt, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 26 martie a.c., ar fi deposedat, prin smulgere, un bătrân, de 83 de ani, de borseta pe care o avea asupra sa. Fapta a fost comisă pe raza municipiului Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

După ce, ieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, azi el a fost prezentat de procurori Judecătoriei Slatina cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Instanța a admis cererea anchetatorilor.

Decizia nu este definitivă, inculpatul având dreptul s- o conteste în termen de 48 de ore de la pronunțare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here