În pragul Paștelui, un supermarket din Slatina oferea spre vânzare produse alimentare expirate

Polițiștii din Olt au continuat, în ultimele 24 de ore, acțiunile privind combaterea criminalității economice, aplicând patru sancțiuni contravenționale în valoare totală de 35.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite. Unul dintre agenții economici sancționat vindea produse alimentare expirate.

În urma unui control efectuat la un supermarket din municipiul Slatina, s-a constatat faptul că diverse produse oferite spre vânzare aveau termenul de valabilitate expirat. Potrivit Prefecturii Olt, societatea comercială care administrează supermarketul a fost sancționată cu amendă în valoare de 20.000 lei, iar produsele au fost confiscate.

Tot pe raza municipiului Slatina, alți doi agenți economici comercializau produse alimentare, respectiv făină, fără a deține documente legale de proveniență, fiind sancționați cu amenzi în valoare de 5.000 lei.

Totodată, pe raza Comunei Curtișoara, un agent economic care oferea spre comercializare țigarete fără timbru fiscal, a fost sancționat cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar întreaga cantitate de produs a fost confiscată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here