Polițiștii din Olt, record la amenzi în ziua de Paște. Valoarea sancțiunilor a depășit 300.000 de lei

Sursa foto: digi24.ro

Forțele de ordine n-au făcut pauză în aplicarea amenzilor nici în ziua de Paște, când au sancționat peste 200 de persoane cu amenzi de peste 300.000 de lei.

În ultimele 48 de ore, aproximativ 400 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari au efectuat zilnic controale și verificări, au fost angrenați în activități de fluidizare a traficului rutier și însoțire a unor autoturisme spre centrele de carantină și au asigurat paza locațiilor de carantin-, se arată într-un comunicat al Prefecturii Olt.

„Astfel, au fost efectuate peste 1300 de verificări privind modul în care persoanele respectă măsura izolării/carantinării instituționalizate, respectiv măsura privind restricționarea circulației pe perioada stării de urgență”, se precizează în comunicat.

În urma activităților de verificare desfășurate, în intervalul de referință, au fost aplicate 213 sancțiuni contravenționale persoanelor care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, în valoare totală de 315.000 lei.

Au fost efectuate peste 100 de verificări la societăți comerciale și persoane fizice autorizate privind respectarea interdicțiilor instituite pe durata stării de urgențănefiind aplicate sancțiuni în acest domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here