Marcel Ciolacu, despre demiterea profesorului Adrian Streinu-Cercel. „Politrucii PNL nu suportă specialiştii care spun adevărul!”

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a declarat că profesorul Adrian Streinu Cercel a fost demis de la conducerea Comisiei anti-COVID din Ministerul Sănătăţii pentru că „a avut curajul să le-o spună verde-n față că în România nu se testează”.

Preşedintele Camerei Deputaţilor susţine că Guvernul nu vrea să facă teste pentru coronavirus, motiv pentru care medicul Adrian Streinu Cercel a fost „înlocuit cu o persoană care a spus că statul român testează și așa prea mult”.

Reacţia liderului interimar al PSD vine în contextul în care medicul Adrian Streinu Cercel a fost demis de Nelu Tătaru din Comisia anti-Covid din cadrul Ministerului Sănătăţii.

„Politrucii PNL nu suportă specialiștii care spun adevărul! De asta a fost demis profesorul Streinu-Cercel!

Citeam mai devreme în presă că Statul New York și Austria au finalizat deja testarea prin sondaj a populației. Au date exacte acum și știu cum să planifice reîntoarcerea la activitate și relansarea economiei! La noi, profesorul Streinu-Cercel- cel care a propus testarea prin sondaj, tocmai a fost demis. Nu pentru că i s-ar reproșa ceva în activitatea sa de specialist”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebok.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că „în urmă cu trei luni, atunci când toată lumea – mai puțin președintele Iohannis și PNL! – era speriată de ce urma să vină, Streinu-Cercel a propus un plan de măsuri, un plan ce nu s-a aplicat vreodată, deci fără urmări”.

„Mai mult, inclusiv public, i s-a reproșat delictul de opinie, deoarece același profesor Streinu-Cercel a avut curajul să le-o spună verde-n față că în România nu se testează! Nu pentru că nu am avea capacitate, ci pentru că Guvernul NU VREA! De asta l-au și înlocuit cu o persoană care a spus că statul român testează și așa prea mult.

Mistificarea de la cel mai înalt nivel o cred doar cei care au făcut-o! Sunt sigur că oamenii au văzut singuri adevărul. La fel, cum am văzut că, în #Românianormală condusă de liberali, specialiștii încurcă.

Pentru că specialiștii nu fac jocul unui guvern de paie, incompetent și de rea-credință, pentru că specialiștii au curajul să spună adevărul, pentru că specialiștii nu pot fi controlați! Și, de aceea, trebuie înlocuiți cu politruci…”, a menţionat Marcel Ciolacu.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here