Familiile celor 88 de angajați ai fabricii de textile din Caracal, izolate la domiciliu. Ancheta epidemiologică, extinsă

Membrii familiilor celor 88 de angajați ai fabricii de textile din Caracal, unde mai multe persoane au fost infectate cu noul tip de coronavirus, au fost plasate în izolare la domiciliu. Este vorba de peste 260 de persoane, iar ancheta epidemiologică nu s-a încheiat încă.

Anunțul a fost făcut oficial de Prefectura Olt, după ce mai multe informații legate de cazurile de infectare de coronavirus apărute printre angajații fabricii au apărut în mass-media.

„În ceea ce privește cazul fabricii de textile din Muncipiul Caracal, precizăm că ancheta epidemiologică a Direcției de Sănătate Publică Olt a fost extinsă, astfel că, au fost identificați  un număr de 261, contacți de familie ai celor 88 de anagajați, pentru care s-a dispus măsura izolării la domiciliu”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Prefectura Olt.

În continuarea anchetei epidemiologice, sunt în curs de identificare alți contacți direcți ai angajaților.

Reamintim că, joia trecută, o contabilă a fabricii de confecții textile din Caracal, administrată de compania Vas Co Tricot SRL, a fost confirmată pozitiv cu coronavirus. Ulterior, alte 11 persoane, contacți direcți ai femeii, au fost depistate cu noul tip de coronavirus, toate pacientele fiind internate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here