Horoscop 5 mai. Săgetătorii încep o nouă relație

O zi reușită. O să fim mai receptivi la ofertele de serviciu, pot fi și colaborări ca să mai facem rost de un ban și o să ne stabilim prioritățile financiare.

Vibrația zilei este 5 și o să ne facem curaj să-ncepem lucruri de care pân-acum ne-am temut.

HOROSCOP 5 MAI TAUR

Vă caută niște oameni care vin cu oferte de muncă, dar și să vă-ntâlniți după ce ieșiți din carantină. O să aveți de lucru și pentru serviciu și pentru casă și o să vă achitați de toate obligațiile c-aveți energie, și chef de viață, de treabă.

HOROSCOP 5 MAI GEMENI

Poate vă pregătiți mașina ca să plecați pe undeva, mai ales dacă n-ați mai condus de multă vreme și mai trebuie să faceți niște reparații. Sunteți inventivi și o să știți cum să ieșiți din starea de stres ca să vă reluați activitățile preferate să vă bucurați de prezența celor dragi.

HOROSCOP 5 MAI RAC

Se poate să vă sfătuiți cu familia în privința ratelor la bancă, dacă să le plătiți, totuși, lunar, sau să le lăsăți pentru la toamnă. O să vă scoateți banii ca să luați tot ce e nevoie pentru casă, familie, dar să vă mai și rămână ca să aveți un fond de rezervă, că nu vă place să fiți complet descoperiți.

HOROSCOP 5 MAI LEU

Se poate să munciți mai mult și o să vă ocupați și de treburile casnice, pe lângă cele de serviciu – c-așa e perioada. Relația cu șefii trebuie reglată din mers și o să vă puneți de acord în privința proiectelor, și-o să vă convină că se va ține cont de voi, că ideile voastre sunt valoroase.

HOROSCOP 5 MAI FECIOARĂ

Poate v-ați decis în ce perioada să plecați într-o plimbare de câteva zile la munte, la mare, într-o zonă rurală, undeva. O să v-apucați de zugrăvit sau de făcut alt gen de reparații pe-acasă, dacă tot o să fie vreme frumoasă și or să vă mai ajute și ai voștri la treabă, să terminați mai repede.

HOROSCOP 5 MAI BALANȚĂ

Poate-o să descoperiți un domeniu de interes, luați lecții de pe net dacă n-aveți acces la o bibliografie și faceți primii pași – cu dreptul. Va pregătiți de o relansare și n-o să lăsăți să vă scape șansele printre degete, o să vă adaptați din mers, pentru că veți întâlni situații cu care chiar veți rezona frumos.

HOROSCOP 5 MAI SCORPION

Sunt șanse să câștigați bani din surse paralele cu serviciul, măcar o vreme – până o să reluați jobul cu normă-ntreagă. Întrevedere în video cu niște posibili parteneri de afaceri ca să dați drumul unui proiect în care puteți investi resursele cu care dați lovitura în afaceri.

HOROSCOP 5 MAI SĂGETĂTOR

Aveți un proiect cu bătaie lungă și o să investiți resurse valoroase ca să vă autodepașiți – e momentul vostru de relansare. E cineva care vrea să vă atragă atenția să-i remarcați niște calități că să vedeți dacă se asortează cu felul vostru de a fi, ca să va croiți o relație serioasă.

HOROSCOP 5 MAI CAPRICORN

Se poate să aflați c-a reușit tratamentul pe care l-ați urmat și să vă puteți gândi s-aveți și copii, dacă vă doriți amândoi. O s-aveți de luat bani și să rezolvați cu datoriile c-or să se poate amână cele de la bancă și o să aveți răstimpul necesar să strângeți bani, dacă-a fost o pauză de salariu.

HOROSCOP 5 MAI VĂRSĂTOR

Poate faceți comandă de produse pe care să le folosiți la muncă în gospodărie, poate amenajati terasa, grădina. Se pare c-aveți în continuare de lucru, poate fi ceva nou și care să vă acaparaze cu totul – și să faceți reparații pe-acasă, dar să fie și treaba de serviciu, un amestec.

HOROSCOP 5 MAI PEȘTI

Poate-ncepeți să vă organizați pentru când o să ieșim din casă, aveți grupul vostru pe care-l recompuneți ca să faceți mișcare, activități recreative. O să puteți da drumul unor lucruri care să v-aducă profit, să gășiți noi căi de exprimare și la școală și la serviciu și o să vă reinventați.

HOROSCOP 5 MAI BERBEC

O să luați pulsul relației, vă conversați pe net cu cineva care așteaptă să vă-ncercați șansele într-un parteneriat care să vă umple frumos viață. O să faceți rost de bani mai mulți dintr-o muncă paralelă cu cea de bază, poate fi sezonieră, de undeva se-adună bani în perioada asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here