Măsuri DRASTICE la metrou după 15 MAI. Călătorii, verificaţi de echipe MAI

Sursa foto: romaniatv.net

Ludovic Orban a declarat, luni, că după ridicarea stării de urgență va fi impusă „o organizare foarte bună” în ceea ce priveşte circulaţia cu metroul în Capitală.

Ludovic Orban a dezvăşuit la Digi 24 că la gurile de acces in metrou „va trebui sa fie echipe care sa verifice existenta mastii si cine nu are sa poate sa-si cumpere de la intrare”.

„La metrou, de asemenea, va fi necesară o organizare foarte bună, la accesul la metrou prin gurile de metrou unde vor fi echipe care să verifice existența măștii, iar cei care nu au măști să poată să-și achiziționeze de la intrare”, a declarat premierul.

Premierul a mai precizat că deplasarea in vagoane va fi facuta in anumit e reguli. Pentru accesul pe peron, astfel incat sa nu apara aglomeratie, personalul de la metrou va beneficia de forte din cadrul MAI: „Da, va exista o organizare atât din partea metroului, dar cu siguranță metroul va beneficia și de sprijinul forțelor din cadrul MAI”.

Ludovic Orban a comentat şi preţul măştilor: „Nu cred că va fi necesar controlul prețurilor, noi am căutat să dăm drumul producției de măști chirurgicale, cu trei pliuri, cu protecție de până la 80%. Deja avem 23 de producători autorizați de entitățile din subordinea MApN”.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here