Încă un angajat de la metrou, confirmat pozitiv cu coronavirus. Reacția companiei

Foto: digi24.ro

Un nou angajat al Metrorex a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, iar colegii acestuia, cu care a intrat în contact, se află în izolare la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică.

Este al treilea angajat al metroului bucureștean depistat cu Covid-19 în ultima lună.

”Metrorex informează că, astăzi, 12.05.2020, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus un angajat al societăţii, care nu se afla la locul de muncă. Persoana în cauză este de sex masculin, cu vârsta de 64 de ani. Prin specificul funcţiei, precizăm că angajatul nu are contact cu călătorii. Începând cu data de 08.05.2020, angajatul Metrorex nu s-a mai prezentat la locul de muncă. În seara zilei de 11.05.2020, acesta şi-a anunţat şefii ierarhici că a fost testat şi confirmat pozitiv cu SARS-COV2. Din informaţiile pe care le avem în acest moment, angajatul nu prezintă simptome de boală Covid. Colegii acestuia, cu care a intrat în contact, se află în izolare la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică. Locul de muncă unde îşi desfăşura activitatea a fost dezinfectat”, menţionează compania.

Alți angajați infectați, la sediul central

Metrorex arată că, în conformitate cu prevederile legale, a anunţat autorităţile competente în vederea adoptării măsurilor ce se impun în astfel de cazuri.

Până în prezent, alţi doi angajaţi ai Metrorex au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19: o angajată care îşi desfăşoară activitatea la sediul central, în cadrul Biroului Achiziţii, Servicii şi Lucrări, fiind contact direct cu soţul său, testat şi confirmat pozitiv (pe data de 23 aprilie) şi o angajată ce lucra la sediul central al companiei, fiind contact direct cu tatăl său, care a fost anterior testat şi confirmat pozitiv (pe 30 aprilie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here