Polițiștii din Dolj, percheziții la Slatina într-un dosar de furt. Ce au găsit oamenii legii în locuința unui bărbat

Sursa foto: digi24.ro

După mai bine de o lună de cercetări într-un dosar de furt, polițiștii doljeni au descins, ieri, în Slatina, la locuința unui bărbat bănuit că ar ascunde mai multe bunuri care au dispărut din incinta unei societăți comerciale din Dolj.

La percheziție, oamenii legii au descoperit în locuința slătineanului bunurile furate, respectiv șapte seturi de jante auto, în valoare totală de 8000 de lei.

„La data de 2 aprilie a.c., poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 31 martie/01 aprilie a.c., persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăţi comerciale din Şimnicu de Sus, de unde au sustras 7 seturi de jante auto din aliaj, prejudiciul fiind estimat la suma de 8.000 de lei.

În cauză, poliţiştii doljeni au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar în cursul zilei de ieri, 11 mai, cu sprijinul poliţiştilor olteni, au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 42 de ani, din Slatina.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au găsit cele 7 seturi de jante, acestea fiind restituite persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Poliţiştii continuă cercetările în această cauză, urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet competente cu propunerile corespunzătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here