Spitalul Slatina cumpără echipamente medicale de aproape 900.000 de lei. Ce secții vor beneficia de acestea

Spitalul Județean de Urgență Slatina a lansat o lictație publică pentru achiziționarea de echipamente medicale în valoare estimată de aproape 900.000 de lei.

Se intenționează achiziționarea unui aparat de anestezie pentru Sectia Anestezie Terapie Intensivă, două tărgi mobile pentru Unitatea de Primiri Urgențe, tărgi radiotransparente, un ecograf destinat Secției Obstretică-Ginecologie, un fibroscop pentru Secția ORL, o masă de operații de care este nevoie în Secția Oftalmologie, trusa osteosinteza pentru Secția Chirurgie Plastică, un defibrilator pentru Secția Boli Infecțioase și pentru Secția Dermatovenerice, un aparat vizualizator vene la Secția Dermatovenerologie și un electrocauter pentru Sectia Ortopedie.

Documentația de atribuire a fost pusă recent pe SICAP iar termenul pentru depunerea ofertelor expiră la data de 22 iunie 2020.

Potrivit președintelui administrației județene, Marius Oprescu, în ultimii ani Consiliul Județean Olt a investit în Spitalul Slatina 75 de milioane de lei pentru modernizarea spațiilor, dar și pentru achiziționarea de aparatură medicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here