Noi dezvăluiri după procesul în care Gheorghe Dincă este audiat pentru moartea Alexandrei şi Luizei. Cine l-a instruit pe monstrul de la Caracal

Primul termen al judecării din procesul lui Gheorghe Dincă s-a încheiat după mai bine de trei ore în care monstrul de la Caracal s-a aflat față în față cu familia Luizei și Alexandrei.

Judecătorii au verificat probele și actele din dosarul deschis pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, conform România TV.

Avocatul familiei Melencu a făcut declarații după primul termen al judecării lui Gheorghe Dincă. Acesta susține că monstrul de la Caracal a făcut dezvăluiri incredibile.

”A spus cine l-a învățat când l-au torturat, doi polițiști care l-au amenințat și cu moartea și cu tortura. A dat momentele în care era să fie omorât de către un deținut la ordinul poliției. L-a salvat individul, i-a arătat medicamentele. A descris momentele de tortură, când a fost amenințat, a nominalizat doi polițiști care au creat întreaga poveste”, susține avocatul.

Mai exact acesta a dat numele și prenumele persoanelor care l-au învățat tot, care l-au instruit. Dincă a dezvăluit faptul că doi polițiști l-au amenințat cu moartea, cu tortura. A povestit cum era să fie omorât de un deținut la ordinul polițiștilor, însă acesta l-a cruțat. Dincă a descris cu lux de amănunte momentele de tortură și a nominalizat doi polițiști care l-au torturat.

Gheorghe Dincă și Fane Risipițeanu au fost aduși la Tribunalul Olt, deși inițial aceștia trebuiau audiați în mediul online, prin intermediul unei videoconferințe.

Procesul a început la ora 10:00, iar cei doi s-au aflat față în față cu familiile celor două fete, care doresc ca dosarul să se întoarcă pe masa procurorilor deoarece consideră că acesta este incomplet.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here