Teodora Măceşeanu, mama Alexandrei: “Copiii noştri sunt vii, dar ei îi vor îngropaţi de vii”

Sursa foto: romaniatv.net

Miercuri s-a desfăşurat primul termen al judecării lui Gheorghe Dincă după ce din cauza pandemiei toate termenele au fost amânate. Se vor verifica probele și actele din dosarul deschis pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu. Miercuri seară, mamele celor două victime ale lui Dincă au fost în direct la România TV, după ce au stat mai bine de o oră faţă în faţă cu criminalul.

Gheorghe Dincă a negat faptele pentru care este acuzat. Acesta susține că fetele i-au fost luate din casă. Dincă cere ca anchetă să fie reluată, deoarece acesta susține că a fost păcălit de anchetatori.

“Un moment foarte dificil și foarte greu.

Dincă a spus că este nevinovat, că el a fost forțat și amenințat să declare ce a declarat, că nu asta e adevărul și că a fost amenințat cu moartea să spună ce a spus.

A fost un pic diferit față de dată trecută, cu vocea mai tremurândă, cum că i-ar fi părut rău. Dar pe Dincă nu poți să-l crezi, după ce și-a schimbat declarațiile de atâtea ori.

Eu sper că doamna judecător să-şi facă datoria, să retrimită dosarul, să se administreze probe, să putem să aflăm și noi adevărul. Pentru că el nu-și asumă și poliția nu a făcut nimic. Copiii noștri sunt vii, dar ei îi vor îngropați de vii, cum se zice.

Speranța noastră e să o vedem întrând pe poartă. Cu asta mă culc în gând și speranța asta nu mi-o ia nimeni, nu-mi va dispărea. Asta e singurul adevăr, că intr-o zi ea va apărea.

Încercăm să fim o familie normală, că o avem pe cea mică și nu vrem să simtă lipsa surorii ei, dar ce e în sufletul nostru nimeni nu știe.

Nu simțim niciun sprijin din partea statului acum. Dacă doamna judecător va întoarce dosarul, vom simți, dar acum nu. Dar am cea mai mare încredere în doamna judecător că va ține cont, fiind și ea mama, probabil va înțelege.

Noi am fi preferat să se judece în altă parte, având în vedere că aici e toată cloaca de mafioți și polițiști care au stat că nesimțițîi la poartă lui Dincă. Față aia a cerut să îi fie salvată viață și ei absolut nimic nu au făcut.

Atâta timp cât aștepta să fie repuși în funcții, alții au ieșit la pensie, în timp ce copilul meu cine știe pe unde este. Asta nu se va termină niciodată”, a spus Teodora Măceşeanu, mama Alexandrei.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here