Crește numărul cazurilor de coronavirus în Olt: Trei angajați de la Ambulanța Olt și un jandarm, infectați cu COVID-19

Încă trei angajați de la Ambulanța Olt au fost confirmați pozitiv cu coronavirus, sâmbătă, dar și un jandarm, contact de familie al uneia dintre persoanele infectate anterior.

Informația a fost confirmată de Direcția de Sănătate Publică Olt, care acum face eforturi pentru identificarea celor cu care cele patru persoane depistate recent cu COVID-19 s-au aflat în contact înainte de venirea rezultatelor.

„În urma prelucrării în laborator a probelor prelevate de Direcția de Sănătate Publică Olt în cadrul anchetei epidemiologice desfășurată în cazul Serviciului Județean de Ambulanță Olt, astăzi, 23 mai 2020, s-a constatat că patru probe sunt pozitive.

Este vorba despre trei angajați ai Serviciului de Ambulanță Județean Olt și un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Olt.

Precizăm că jandarmul este contact de familie al unui angajat al SJA Olt, testat pozitiv anterior. Jandarmul se află în izolare la domiciliu din data de 21.05.2020.

DSP Olt desfășoară o anchetă epidemiologică pentru identificarea contacților direcți ai celor patru cazuri confirmate”, se arată într-un comunicat al DSP Olt.

Astfel, numărul cazurilor confirmate pozitiv la Ambulanța Olt au ajuns, sâmbătă, la 18 persoane infectate.

În total, de la începutul epidemiei de coronavirus, în Olt au fost confirmate 71 de cazuri de persoane infectate, dintre care 45 au fost declarate vindecate și au fost externate din unitățile spitalicești. Dintre acestea, trei oameni au fost externați chiar azi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here