Doliu în cinematografie: A MURIT un actor legendar. Toată lumea i-a apreciat FILMELE/ FOTO

Doliu în lumea cinematografiei: un actor uriaş a murit la vârsta de 87 de ani. A devenit celebru după ce a jucat în două din filmele Star Trek, dar și în serialul Seinfeld.

Richard Herd, cunoscut mai ales datorită rolului din serialul TV „Seinfeld”, a murit în locuinţa sa din Los Angeles, fiind bolnav de cancer. Actorul s-a născut în Boston şi şi-a început cariera în teatru, la New York. Debutul în film l-a făcut în anii ’70 în „Hercules in New York”.

Richard Herd a jucat în numeroase lungmetraje de succes, precum „All the President’s Men”, (1976), „The China Syndrome” (1979) „F.I.S.T.” (1979), „The Onion Field” (1979), „Planes, Trains and Automobiles” (1987) şi „Midnight in the Garden of Good and Evil” (1997). Totodată, actorul a deţinut roluri în miniseria NBC din 1983 „V”, dar şi în „seaQuest 2032”, „Star Trek: The Next Generation”, „Star Trek: Voyager” şi „Star Trek: Renegades”. A avut de asemenea apariţii în seriale precum „The O.C.”, „NYPD Blue”, „ER”, „Dr. Quinn”, „MASH”, „Starsky&Hutch” sau „Dallas”.

În „Seinfeld”, a interpretat rolul Mr. Wilhelm, superiorul lui George Costanza (Jason Alexander).

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here