Bani pentru mai multe primării din Olt din Fondul de rezervă bugetară al Consiliul Județean

Consiliul Județean Olt a aprobat, în ședința ordinară de joi, un proiect de hotărâre prin care patru primării vor primi sume importante de bani din Rezerva bugetară a instituției pentru rezolvarea unor probleme stringente.

Este vorba de Primăria Brastavățu, care va fi sprijintă cu 8.000 de lei pentru lucrări de reparații la învelitoarea bisericii distruse de rafalele de vânt din data de 24 februarie, și de primăriile comunelor Vișina, Verguleasa și Redea, care vor primi câte 200.000 de lei pentru cheltuieli legate de anumite proiecte de investiții aflate în derulare.

„Din Fondul de rezervă, astăzi Consiliul Județean Olt a aprobat, pentru patru primării, sume de până la 200.000 de lei, în funcție de problemele pe care le au. Așa cum se știe, Consiliul Județean a ținut bani în Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Consiliului Județean Olt, și atunci când au fost anumite probleme ale primăriilor am încercat să intervenim și să le rezolvăm. Acum vom sprijini primăriile Brastavățu, Vișina, Redea și Verguleasa”, a declarat, după ședință, președintele CJ Olt, Marius Oprescu.

El a mai precizat că încă mai sunt bani în Fondul de rezervă la dispoziția CJ și că, în ultima parte a anului, primăriile cu probleme financiare vor putea fi sprijinite financiar.

„Avem, în continuare, bani în Fondul de rezervă bugetară și de fiecare dată, în a doua parte a anului, în funcție de cum vedem că evoluează execuția bugetară, din economii suplimentăm acele fonduri, astfel încât în ultima parte a anului să putem ajuta primăriile aflate în dificultate”, a mai spus Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here