Marius Oprescu, după ce a fost testat pentru COVID-19: Nu eu am cerut să fiu testat

Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a explicat, azi, contextul în care a ajuns să fie testat pentru COVID-19. Rezultatul a fost negativ.

El a spus că a fost testat la decizia Direcției de Sănătate Publică (DSP) Olt, care a stabilit toți contacții persoanelor suspectate că ar fi putut fi contaminate cu noul coronavirus de la o funcționară Primăriei Piatra Olt, diagnosticată cu infecția COVID-19 după ce a intrat în contact cu una dintre asistentele confirmate pozitiv de la Ambulanța Olt.

„Direcția de Sănătate Publică Olt a stabilit persoanele pentru testare, nu eu am cerut să fiu testat. Probabil că din faza anchetei epidemiologice a reieșit că trebuie să fiu testat. 

Sunt contact al persoanelor din Piatra Olt”, a declarat Marius Oprescu.

El a mai spus că soția sa, care lucrează în cadrul Primăriei Piatra Olt, nu se află în izolare la domiciliu.

„Soția mea nu este în izolare, deci nu i s-a impus izolarea și nu știu toate datele de la Piatra Olt, cine și câți au fost băgați în izolare”, a mai precizat Marius Oprescu.

23 de teste pentru COVID-19 au fost efectuate la persoane din Piatra Olt, după ce o angajată a primăriei a fost depistată cu coronavirus.

În toate cazurile, rezultatelor au fost negative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here