Un bărbat din Olt a fost găsit fără suflare în Italia. Ce l-a determinat să-și pună capăt zilelor/ FOTO

Un tânăr din Slatina care juca pentru echipa de fotbal din localitatea Brâncoveni, dar care în ultimii ani plecase să munceasă în străinătate, a fost găsit fără suflare în Italia.

Tânărul de 36 de ani, Florin Străinu, şi-ar fi pus capăt zilelor.

El juca fotbal de la vârsta de 19 ani pentru echipa Branco Brâncoveni.

În ultimii ani, acesta plecase în străinătate pentru a câştiga un ban în plus. Cei care l-au cunoscut nu îşi explică ce l-a determinat să-şi pună capăt zilelor.

„Suntem şocaţi de această veste tragică. Florin Străinu era legitimat din 2003 la echipa noastră, chiar şi anul trecut a jucat aici şi o făcea de fiecare dată când avea ocazia. Din câte ştiu, avea un apartament şi în Slatina, dar stătea mai mult aici la ţară, de aici este tatăl său şi bunică-sa. Mai are o soră, care locuieşte în Bucureşti. Am înţeles că a fost găsit spânzurat, dar mai multe nu ştim. Era un băiat extraordinar, foarte cuminte, sufletist, niciodată nu a avut vreun conflict cu cineva”, a precizat preşedintele echipei de fotbal Branco Brâncoveni, Ion Marinca, potrivit newsflux.ro.

Un tânăr de 36 de ani, care juca fotbal la echipa din Brâncoveni, găsit mort în Italia. Familia strânge banii necesari repatrierii trupului neînsufleţit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here