Şoferul din Botoşani era beat când a provocat accidentul pe care l-a transmis live pe Facebook. Ce riscă tânărul

Tânărul în vârstă de 28 de ani din Botoşani, care a provocat un accident grav în timp ce transmitea live pe Facebook de la volan, este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă, ameninţare şi conducere sub influenţa alcoolului.

Bărbatul a avut o concentraţie alcoolică de 1,75 g/l alcool pur în sânge la prima proba şi 1,53 g/l alcool pur în sânge la a doua probă.

După accident bărbatul a fost dus la audieri. Poliţiştii au deschis dosar penale pentru vătămare corporală din culpă, ameninţare şi conducere sub influenţa alcoolului.

Tânărul de 28 de ani se filma la volanul unei maşini şi transmitea imaginile în direct pe Facebook. Într-un moment de neatenţie, a provocat un accident soldat cu şase victime. Tânărul de 28 de ani a lovit violent în spate un alt autoturism, pe care l-a proiectat pe contrasens, într-o maşină care circula regulamentar. Cea de-a patra maşină implicată era parcată pe marginea Bulevardului Mihai Eminescu din municipiul Botoşani.

Din accident au rezultat şase victime, dintre care una încarcerată în autoturismul răsturnat pe partea carosabilă. Ele au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati”.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here