ALERTĂ: Soțul uneia dintre asistentele de la Spitalul Slatina, infectate cu SARS-CoV-2, lucrează la Ambulanța Olt

Soțul uneia dintre asistentele medicale de la Spitalul Slatina infectate cu coronavirus lucrează la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Olt, unde deja a fost înregistrat un mare focar de COVID-19. Potrivit unor surse din cadrul instituției, bărbatul este asistent medical. Tot la Ambulanța Olt lucrează și fratele acestuia, pe un post similar, au mai precizat sursele citate.

Patru angajate ale Spitalului Județean de Urgență Slatina, două asistente și două infirmiere, care lucrau pe Secția Chirurgie Plastică, au fost testate pozitiv cu coronavirus după ce un pacient internat a fost depistat cu SARS-CoV-2, îmbolnăvind alți trei pacienți care s-au aflat în contact direct cu el.

Printre cadrele medicale infectate se numără și asistenta al cărei soț lucrează, împreună cu fratele său, la Ambulanța Olt, instituție care se confruntă deja cu un focar al bolii, zeci de angajați, medici și asistente, dar și persoane care au intrat în contact direct cu ei, fiind infectați cu noul virus.

Cele două asistente și două infirmiere au fost internate pe Secția Infecțioase. Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică pentru depistarea tuturor contacților direcți, pentru izolarea lor la domiciliu și testare.

1 COMENTARIU

  1. Sanatatea sa mutat in familie , sa facut o mafie in sanatate numai neamuri pentru ca sunt salarii nemaipomenit de mari chiar nesimtite si din cauza asta cetateni sunt tratati cu dispret de nemernici astia din sanatate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here