Un tânăr suspect de Covid-19 din Argeș, cercetat penal după ce a fugit din spital

Un argeşean în vârstă de 27 de ani, suspect de infectare cu noul coronavirus, este cercetat penal după ce a fugit din spitalul în care era internat.

“A fost întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor pentru un bărbat dintr-o comună din nordul judeţului. Deşi era suspect COVID, acesta a plecat din Spitalul Municipal Câmpulung, unde era internat, fără acordul medicilor. A fost găsit de poliţişti acasă şi internat din nou în spital”, se arată într-un comunicat al Instituţiei Prefectului Argeş.

Conform aceleiaşi surse, în ultimele 24 de ore au fost verificate 1.453 de persoane din judeţ cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.

Poliţiştii au aplicat trei sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii izolării.

“Este vorba, în primul caz, despre un bărbat de 29 de ani, dintr-o comună din Argeş, care a părăsit adresa la care figura în izolare, acesta fiind sancţionat cu o amendă de 2.000 de lei. Un bărbat de 38 de ani a fost depistat într-un oraş din Argeş, deşi figura în izolare în alt judeţ. (…) Un bărbat de 51 de ani a fost depistat pe raza unui oraş din judeţ, deşi figura în izolare în altă localitate”, se mai precizează în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here