Ample acțiuni de curățenie în Caracal. Primăria: „Să ne asumăm împreună păstrarea curățeniei orașului!”/ FOTO

Sub „Să ne asumăm împreună păstrarea curățeniei orașului!”, Primăria Caracal a demarat, săptămâna trecută, o amplă acțiune de curățenie în oraș.

S-a început cu ecologizarea străzile Stadionului și Calea București, iar miercuri acțiunea a continuat pe șoseaua Celarului, unde cetățenii obișnuiesc să arunce deșeurile menajere și molozul din gospodării.

„Municipalitatea invită caracalenii să conștientizeze obligațiile pe care le avem cu toții pentru păstrarea unui mediu curat și sănătos.

Și de data aceasta ne bazăm pe sprijinul cetățenilor și pe înțelegerea necesității de a respecta curățenia, de a manifesta simț civic sesizându-ne orice deviere de la normele de conviețuire socială.

Niciodată nu vor fi suficienți oameni care să lucreze, dar credem că pot fi destui oameni care să înțeleagă că doar cu sprijinul lor putem să facem ca orașul să arate mai bine.

La activitățile de ecologizare a spațiilor publice au participat și astăzi, ca și în zilele precedente, toți beneficiarii de ajutor social care efectuează prestație lunar.

Vom informa cetățenii prin toate mijloacele de comunicare pe care le avem la îndemână cu privire la acțiunile zilnice de ecologizare și vom prezenta totodată și eventualele nereguli pe care le semnalăm în care concitadini ai noștri ignoră sau disprețuiesc valorile civice în comunitatea noastră”, se arată într-un comunicat al municipalității.

Primăria precizează faptul că proprietarii terenurilor salubrizate sunt notificați să ia toate măsurile prevăzute de lege pentru a împiedica redepozitarea deșeurilor pe terenurile deținute. În caz contrar, vor fi aplicate sancțiuni contravenționale individuale pentru nerespectarea obligațiilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here