Cruzime înfiorătoare. A otrăvit opt persoane fără adăpost apoi le-a filmat cum agonizează

Un bărbat din California fost pus sub acuzare după ce a otrăvit opt oameni fără adăpost cu o substanță descrisă ca fiind ”de două ori mai puternică” decât spray-ul cu piper, după care i-a filmat în timp ce sufereau.

William Robert Cable, în vârstă de 38 de ani, este acuzat că a oferit mâncare cu capsaicină la cel puțin opt persoane fără adăpost și apoi le-a filmat pe măsură ce se îmbolnăveau, scrie BBC.

Capsaicina este un alcaloid care se găsește în diferite specii de ardei iute și le imprimă acesta gustul iute, arzător.

Mai multe victime au fost spitalizate și autoritățile cred că suspectul avea și alte ținte. Dacă va fi găsit vinovat, Cable riscă 19 ani de închisoare.

”Aceste ființe umane au fost țintite pentru că erau vulnerabile”, a declarat Todd Spitzer, procurorul districtului Orange County.

”Formă bolnavă de distracție”

”Au fost exploatate și otrăvite într-o formă bolnavă de distracție, iar durerea lor a fost înregistrată ca să poate fi retrăită de atacator de mai multe ori”, a mai spus Spitzer.

Potrivit procuraturii din Orange County, suspectul a acostat în luna mai persoane fără adăpost din zona Huntington Beach și le ofererea mâncarea otrăvită cu o substanță activă de două ori mai puternică decât cea din spray-urile folosite de poliție.

Unor victime li s-a spus că iau parte la un concurs cu mâncare picantă și li s-a oferit și bere pentru a fi convinse să participe, în timp ce alte persoane nu erau conștiente că mâncarea era otrăvită.

După ce au mâncat, victimele au avut simptome asemănătoare cu cele ale accidentelor vasculare, dificultăți de respirație și stări de vomă, susțin autoritățile.

Cable a fost arestat luna trecută sub o cauțiune de 500.000 de dolari și este acuzat de opt cazuri de otrăvire, dar și de implicarea unui minor în atacuri.

Autoritățile au apelat la public pentru a identifica și alte victime sau suspecți în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here