Interviu emoţionant dat de Costin Mărculescu. Era ultimul înainte să moară: „O să răsară soarele şi pe strada mea”

Sursa foto: romaniatv.net

Costin Mărculescu a murit cu două săptămâni înainte să împlinească vârsta de 51 de ani, însă a trăit în toți acești ani cât alții în trei vieți. Povestea lui a fost una spectaculoasă.

Costin a intrat într-o depresie puternică, și a îmbrățișat modelul singurătății, ducându-se la fel precum Cristina Țopescu. Moartea subită celei pe care o considera o foarte bună prietenă, fiica lui Cristian Țopescu, l-a marcat teribil şi nu își putea explica cum prezentatoarea TV a putut avea un sfârsit atât de îngrozitor.

Cum să stai domne moartă atâta timp și să nu te caute nimeni? Chiar am ajuns să fim atât de răi ca oameni încât nu ne mai căutăm prietenii? Nimeni nu și-a dat seama că nu îi era bine? Nu-i nimic mai îngrozitor pe lume decât să mori singur, pe întuneric.

Noi, artiștii, sufletele sensibile, cei obișnuiți cu lumina reflectoarelor, ajungem să ne simțim marginalizați atunci când nu mai suntem lăsați să ne facem meseria. Pe noi asta ne ține în viață, ne hrănește. Să ne iei acest miraj, este ca și cum ne-ai lua zilele. Cristina a avut o viață tare grea. Poate obosise, poate că nu își mai dorea să trăiască”, mărturisea Costin în urmă cu două săptămâni, pentru Playtech.ro.

Vizibil afectat de moartea prietenei sale, Costin era deranjat de faptul că după moartea Cristinei Țopescu, multe persoane au încercat să se promoveze pe spatele ei: “Toți îi deplâng acum moartea și spun că vai domne, cât au iubit-o. Dar unde au fost aceste persoane care plang cu lacrimi de crocodil la televizor atunci când Cristina zăcea moartă în casă? De ce nimeni nu a căutat-o? Atunci nu o mai iubeau?

Doar acum, când dau bine la cameră? Cel mai prefăcut dintre toți este Ștefan Bănică. Acum postează pe facebook că o va păstra mereu într-un loc special în inima lui. Dar când o rupea cu bătaia nu îi mai părea rău de ea? Știu că mulți nu mă cred, dar ceea ce spun este adevărat. Femeia asta a încasat bătăi pe bandă rulantă de la Bănică. Ar putea măcar acum să îi ceară iertare și să își recunoască greșelile”, mai spunea actorul pentru aceeaşi sursă.

Își dorea nespus să lansese o carte, pe care o și terminase de scris, în care făcea multe dezvăluiri picante despre viața lui și a multor alte persoane din showbiz: “Pandemia asta mi-a dat toate planurile peste cap, dar eu sunt încrezător că voi avea un an bun, că o să răsară soarele și pe strada mea”.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here