Fata de 17 ani incendiată în Mehedinți a fost transferată la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, după ce a trecut prin alte două spitale

Sursa foto: b1.ro

Fata de 17 ani incendiată de un bărbat condamnat pentru cinci crime și eliberat înainte de termen a fost transferată la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București, după ce a trecut prin alte două spitale. Tânăra fata a fost adusă sâmbătă seara în Capitală, ea fiind în stare critică, deoarece are arsuri profunde pe 90% din suprafața corpului.

1 COMENTARIU

  1. Acest imbecil criminal,cu atâtea crime la activ unde cred că în SUA era condamnat la moarte,acest criminal notoriu trebuia să stea toată viața lui în pușcărie…dar l-au eliberat recursul psd-ist și alde Dancila care se fac la fel de vinovați ca și criminalul …acești psd-ei derbedei…și atâția mii de pușcăriași eliberați din pușcării de PSD…români paziti-va copiii ca pe ochii din cap de crime,violuri,tâlharii.Justitia nu face nimic sa va apere,din contra eliberează criminalii și violatorii parca special pt.a-si bate joc de români.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here