Încă un om din Olt a MURIT din cauza coronavirusului. Este a șaptea persoană răpusă de COVID-19

Încă un om din Olt a murit din cauza coronavirusului. Este a șaptea persoană răpusă de COVID-19.

Vorbim de un bărbat de 78 de ani, din Deveselu, care a murit duminică dimineață la Spitalul Caracal, unde se afla internat de patru zile.

Bărbatul a fost internat joia trecută. I-au fost recoltate probe pentru COVID-19, iar a doua zi rezultatul a indicat prezența SARS-CoV-2.

El avea mai multe boli asociate. Suferea, printre altele, de insuficienţă respiratorie, pleurezie și adenom de prostată.

Prima persoană decedată din cauza noului coronavirus este o femeie de 54 de ani, din Scărișoara, depistată pozitiv cu coronavirus în data de 21 aprilie, când a și fost internată la Spitalul Slatina. Trei zile mai târziu, ea a fost transferată la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” Craiova. În 3 mai, femeia a decedat.

Patru zile mai târziu a decedat și un bărbat, de 57 de ani, din localitatea Șerbănești. El a fost confirmat cu coronavirus în 4 mai, după ce fusese externat de la un spital din Capitală, și a murit în data de 7 mai.

Victimă noului virus a căzut și un bărbat de 70 de ani, din Piatra Olt, internat la Spitalul Județean de Urgență Slatina în 5 iunie și care a murit, două zile mai târziu, în ambulanța care se pregătea să îl transfere la Spitalul Caracal.

În 9 iunie o altă persoană s-a stins la Spitalul Caracal. Bărbatul de 54 de ani fusese internat cu doar o zi înaintea decesului. El mai avea insuficiență cardiacă congestivă cls. III NYHA, sindrom de citoliză hepatică, dar suferea și etilism cronic.

Un alt bărbat, de 60 de ani, a murit vineri, 12 iunie, la Spitalul Caracal din cauza infectării cu coronavirus.

Sâmbătă, 13 iunie, a fost înregistrat decesul altui oltean: polițistul din Ipotești care a decedat la un spital din București, unde a fost transferat de la Spitalul Caracal după ce starea sa s-a înrăutățit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here