O maşină care seamănă izbitor cu cea a lui Gheorghe Dincă a fost scoasă la licitaţie în Olt/ FOTO

O maşină care seamănă izbitor cu cea folosită de Gheorghe Dincă la răpirea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu este scoasă la licitaţie. Preţul de pornire este de 1.033 lei.

Jurnalistul Ovidiu Zară susţine că autoturismul scos la licitaţie de Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) se află indisponibilizat în judeţul Olt.

„Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) vinde la licitație un Renault Megane care seamănă izbitor cu cel folosit de Gheorghe Dincă la răpirea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu !!!!

Culmea, autoturismul vândut se află indisponibilizat în județul Olt.

ANABI a refuzat să spună de la cine a fost indisponibilizat autoturismul.

Dacă se confirmă că este autoturismul folosit de Dincă la răpirea celor două copile, este din ce în ce mai clar că se dorește îngroparea definitivă a cazului. Altfel, acesta ar fi fost vândut doar la finalizarea procesului penal”, scrie jurnalistul de investigaţie Ovidiu Zara.

În anunţul de licitaţie se precizează că maşina este nefuncţională pe motiv că interiorul acesteia este demontat și deteriorat, iar locul de predare este localitatea Drăgănești-Olt, judeţul Olt.

Potrivit România TV, decizia Agenției Național de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate vine la solicitarea procurorului sau judecătorului de drepturi şi libertăţi. În acest moment, procurorul ar fi cel care ar fi solicitat scoaterea la licitaţie a autoturismului.

Deocamdată, nu există un răspuns oficial din partea DIICOT sau partea Tribunalului Olt.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here