Bunica fetei incendiate, mărturii cutremurătoare: „Era desfigurată, cu părul ars în cap, cu pielea toată arsă”

Bunica fetei de 17 ani incendiată de criminalul din Mehedinți este în stare de șoc. Femeia se simte vinovată pentru că a scos-o pe fată din centrul de protecție socială unde fusese internată după viol. Ea a fost convinsă chiar de criminal să o ia de acolo și astfel a avut posibilitatea sa o atace. După ce cazul a devenit public, vecinii criminalului au rupt tăcerea. Oamenii spun că recidivistul îi teroriza şi ar fi încercat să mai violeze alte două fete. 

„Nu se întâmpla poate nimic dacă nu mă duceam. Pe urma el a venit și-a pus foc, a ars-o cu benzină. Dacă aţi vedea ce am în casa. E dezastru. Când am văzut-o cât era de desfigurată, cu parul ars în cap cu pielea toată arsă. A ajuns la femeia asta pe pod și a stat până a venit salvarea”, povesteşte bunica fetei incendiate de un recidivist.

Lisaveta Şchiopu rememorează momentul dramatic în care nepoata pe care a crescut-o de la doi ani a fost incendiată. Femeia regretă amarnic faptul că ea a fost cea care, la îndemnul nepotului său, dar și la îndemnul criminalului a mers și a luat-o pe adolescentă din centrul în care fusese internată.

„Mă căiesc şi moartă că dacă eu nu mă duceam nu ajungea aşa. Au venit la mine şi doi poliţişti odată, a venit şi de la primărie să mă întrebe de ce am luat-o. Dacă aş fi ştiut ceva îmi făceam eu moarte singura la etatea asta decât ea. Eu eram culcată în cămăruţa aia de colo şi fata a fost colea. Când am ieșit eu afară când am auzit „Mamaie, îmi dete foc”. Am ţipat pe aici pe drum. I-a dat foc și a fugit”, povesteşte bunica Larisei.

Femeia mai spune că Ion Turnagiu împreună cu tatăl adolescentei au fost împreună la spital, atunci când Larisa a fost operată de apendicită.

„S-a dus și a operat-o de apendicită. Spunea că e fata lui, el cu ta-su au fost. Nu mi-a spus mie nimic”, a mai povestit bunica.

Femeia le-a mărturisit jurnaliştilor că nu ştia că agresorul a violat-o.

Cu mărturii șocante vine și sora unei femei care îl lăsase pe criminal să aibă grijă de casă și care plecase în Italia la muncă. Femeia spune că sora ei a fost șantajată de criminal să-i trimită bani și a amenințat-o că le dă foc rudelor ei.

Ion Turnagiu este acum în arestul IPJ Mehedinți, în timp ce victima să se zbate pe un pat de spital, în stare critică și doar o minune o poate salva.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here