Horoscop 18 iunie. Gemenii își fac planuri de căsătorie

Rectificări azi. O să aflăm ce e de remediat, cum trebuie făcut, unde e de intervenit ca să facem treabă ca lumea, nu de mântuială.

Vibraţia zilei este 9 şi n-o să lăsăm să ne scape esenţialul.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 GEMENI

O să puteţi repara multe lucruri, printre care şi o relaţie sentimentală care are un viitor şi poate vă căsătoriţi la anul. O să faceţi toate demersurile ca să vă încasaţi banii pe care nu i-aţi luat atunci când a trebuit şi dacă nu se poate de pe-o zi pe alta, măcar până pe 12 iulie.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 RAC

Poate folosiţi biletul de vacanţă şi plecaţi pe undeva, ca să nu pierdeţi banii pe care i-aţi dat la începutul anului. Semnaţi acte, faceţi drumuri, plăți, aveţi nişte restanțe morale, materiale, şi o să vă daţi tot interesul să vă achitaţi onorabil de ele.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 LEU

O să recuperaţi, pe rând, banii pentru care-aţi muncit în ultima vreme, sau pe care i-oți fi împrumutat prietenilor. O să refaceţi grupul cu care aţi lucrat şi o să vă redresaţi din punct de vedere financiar, o să acoperiţi golul pe care l-aţi simţit din februarie încoace.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 FECIOARĂ

Poate-o să daţi dovadă de un plus de toleranţă în relaţia cu partenerul de cuplu, lăsaţi reproşurile şi mai şi apreciaţi ce face celălalt. Se poate să reînnoiţi buletin, paşaport, şi să daţi emailuri, telefoane, să vă duceţi şi la sediile de unde-aveți de luat răspunsurile la cereri, la diverse revendicări.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 BALANŢĂ

Poate mai trebuie să duceţi şi alte acte ca să completaţi un dosar ca să primiţi validare, pare să fie ceva stufos. Voi poate pregătiţi o lansare pe piaţă, poate-aveți examen, interviuri, o să fie ceva care vă ţine în priză şi-o să fie un consum serios de energie.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 SCORPION

Se poate să găsiţi un sejur de vacanţă la un preţ convenabil şi n-o să mai staţi pe gânduri, o să-l luaţi. Poate vă invită cineva într-o excursie, o minivacanţă ca le-oți fi promis mai demult acestor oameni şi o să fie o gură de oxigen, după un stres consistent.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

O să vă scoată cineva la o întâlnire, să vă evaluaţi şansele de a fi împreună şi o să puteţi fi fericiţi. E cineva care vrea să revină în viaţa voastră şi o să se vadă, clar, o schimbare, voi însă trebuie să ştiţi dacă mai aveţi disponibilitate şi-i acordaţi credit persoanei.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 CAPRICORN

Poate găsiţi o locuinţă la un preţ bun şi vă mutaţi fie în calitate de proprietar, fie de chiriaş – depinde de scop. Se poate să reapară oportunitatea de a vă lua o maşină, sau să lucraţi într-o combinaţie anume, care să v-aducă beneficii şi să acceptaţi.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

Se pare c-aveţi nişte restanțe la serviciu şi o să luaţi mai puţini bani la salariu dacă nu le terminaţi. Poate mai încercaţi o reacomodare într-un parteneriat de afaceri şi dacă n-o să mai meargă, poate vă luaţi inima-n dinţi şi porniţi pe cont propriu.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 PEŞTI

Poate e rândul vostru să împărţiţi custodia copilului, să-l luaţi la voi, sau să vă schimbaţi tura că n-are cine să supravegheze copilul. Se poate să achitaţi taxe, impozite, să vă ocupaţi şi de nişte reparaţii pe-acasă şi să cheltuiţi nişte bani pe materiale şi poate plătiţi o firmă să se ocupe de tot.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 BERBEC

Se poate să faceţi o contestaţie, să vi se facă dreptate, să aveţi acces la nişte documente ca să ştiţi ce-aveţi de făcut. O să daţi nişte bani ca să mai completaţi una, alta prin locuinţă şi să câştigaţi spaţiu, să fie poate şi mai multă lumină, poate amenajaţi grădina, balconul.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 TAUR

O să mai aveţi de făcut plăți, poate rata la bancă, ori altceva o fi urgent sau, oricum, obligatoriu. O să recuperaţi nişte bani şi o să vă luptaţi să obţineţi un supliment salarial, bonusuri pentru că aţi lucrat în plus, oricum din surse diferite o să mai primiţi nişte bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here