IPJ Olt confirmă informația OLT-ALERT: Victor Vladu, noul șef al Poliției Slatina

Comisarul șef Victor Vladu

IPJ Olt confirmă, joi, informația publicată în urmă cu două zile de OLT-ALERT.RO, potrivit căreia comisarul șef Victor Vladu va fi noul șef al Poliției Slatina.

Vladu a fost numit ieri la conducerea Poliției Municipiului Slatina, după ce postul a rămas vacant prin numirea fostului șef al instituției, Mihai Mihalache, în funcția de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

„Prin dispoziția inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, începând cu data de 17 iunie 2020, comisarul șef de poliție Vladu Victor a fost împuternicit în funcția de șef al Poliție municipiului Slatina, până la încetarea situației care a dus la vacantarea temporară a postului”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

A absolvit Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza în anul 1994. În perioada 1994-2004 și-a desfășurat activitatea ca ofițer de ordine publică în cadrul Poliție municipiului Slatina, ulterior fiind ofițer specialist în cadrul Serviciului de Ordine Publică al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Începând cu anul 2011 a ocupat funcția de șef al Secției de Poliție Rurală Verguleasa.

Pentru un an, comisarul șef de poliție Vladu Victor a fost împuternicit adjunct al șefului Poliție municipiului Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here