Zeci de vedete din showbizul românesc, suspecte de coronavirus după ce Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv

Anchetă epidemiologică de proporții în șhowbiz după ce Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus. În ultima vreme, artistul a făcut turul televiziunilor pentru a-și promova noua piesă. În plus, filma pentru un spectacol de televiziune în care sunt implicați zeci de artiști, conform România TV.

Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus, miercuri, 17 iunie, după ce mai multe zile s-a simţit rău. Artistul a fost transportat cu izoleta şi dus de urgenţă la spital în aceeaşi zi.

Cu doar două zile înainte de a afla că are COVID-19, interpretul a participat la filmările de la Te cunosc de undeva, unde a intrat în contact cu alte două vedete, printre care Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși dar și Monica Anghel.

Vedetele care au intrat în contact cu artistul vor fi testate pentru coronavirus, pentru a afla dacă au fost infectați. Marcel Pavel a fost diagnosticat cu COVID-19 după ce a acuzat simptome timp de câteva zile.

Artistul ştia că ar putea fi infectat cu noul coronavirus pentru că a avut câteva probleme medicale însă a considerat că este o simplă răceală pe care a luat-o în timp ce filma pentru un show de televiziune. Totuși, știind că are o fetiță de numai 7 ani, artistul a vrut să fie precaut și și-a făcut testul de coronavirus care iară aseară a ieșit pozitiv. Medicii au început deja să îi administreze un tratament împotriva SARS Cov2. Artistul a avut mai multe apariții la tv în ultima vreme. S-a prezentat în platourile de filmare ale unor emisiuni celebre unde și-a promovat noua lui piesă. A intrat așadar în contact cu mai multe vedete dar și jurnaliști care, conform procedurii, ar trebui acum testați, conform România TV.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here