Criminalul de la Mehedinţi, reaudiat în dosarul pentru tentativă de omor. Dezvăluiri incredibile din partea martorilor

Criminalul de la Mehedinţi a fost rechemat la Parchet pentru audieri în dosarul pentru tentativă de omor după ce a incendiat-o pe tânăra de 17 ani. Procurorii încearcă să afle cât mai multe detalii, în condiţiile în care au aflat detalii despre relaţia dintre cei doi.

În urmă cu câteva momente, Ion Turnagiu a fost dus la Parchet, pentru o nouă audiere în dosarul pentru tentativă de omor. Procurorii care se ocupă de dosarul acestuia au aflat detalii noi despre relaţia pe care acesta o avea cu tânăra de 17 ani.

Sunt foarte mult detalii pe care procurorii vor să le confirme, deoarece există martori care au declarat că acesta se vedea des cu tânăra de 17 ani. Cei doi au fost văzuţi împreuna de foarte multe ori de către vecini.

De asemenea, separat este deschis şi dosarul pentru viol. În acest caz au ajuns şi probele de la IML, care nu au confirmat acuzaţiile.

Ion Turnagiu, condamnat pentru cinci crime şi eliberat din închisoare, în urmă cu un an, a turnat benzină peste o tânără și i-a dat foc. Fata îl reclamase pentru agresiune şi viol, iar agresorul s-a răzbunat. Tânăra care s-a ales cu arsuri de gradul 2 și 3, pe 90% din suprafața corpului, a fost transportată în stare gravă la spital.

Ion Turnagiu a comis în 1993 cinci crime cu sânge rece, având condamnări de 90 de ani de închisoare. Printre victimele sale s-a numărat, potrivit Mediafax, și o femeie însărcinată în luna a șaptea. Alte două victime au fost doi bătrâni din București, pe care i-a ucis după ce i-a jefuit. Cei doi au fost găsiți în locuința lor, la zece zile de la crimă.

După ce a ispășit 20 de ani de închisoare, în 2014, a depus o cerere de eliberare condiționată pentru bună purtare, potrivit Legii 286/2009 privind Codul Penal.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here