Ultimele informații despre Costinel Alecsandrescu, plecat dintre noi la doar 46 de ani

Trupul neînsuflețit al fostului preot și director al Ansamblului folcloric „Doina Oltului”, Costinel Alecsandrescu, decedat, sâmbătă dimineață, la doar 46 de ani, și depus la Morga Spitalului Slatina, ajunge, azi, la el acasă, în Tufeni, după ce medicii legiști i-au făcut necropsia.

El urmează să fie înmormântat luni, la prânz, în cimitirul Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din localitate.

Costinel Alecsandrescu, cunoscut și ca artist în domeniul interpretării muzicale, a plecat dintre noi la vârsta de doar 46 de ani. Sâmbătă dimineața, el a suferit un infarct la reședința sa din Tufeni. Deși părea că își revine după manevrele de resuscitare, acesta a intrat din nou în stop cardio-respirator și, de data aceasta, el nu a mai putut fi readus la viață, decedând în ambulanța care îl transporta la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Plecarea sa la cele veșnice a avut loc la doar 10 zile după ce Costinel Alecsandrescu anunța, printre primii, pe rețelele de socializare, decesul unui bun prieten al său, actorul Costin Mărculescu.

Ca o ironie a sorții, cu doar o zi înainte de momentul fatal, Costinel Alexandrescu posta pe pagina sa de socializare o imagine în care apărea conducând autoturismul și care era însoțită de îndemnul „La viață”.

Pe contul său de Facebook au fost postate, după aflarea tragediei, sute de comentarii de păreri de rău și condoleanțe pentru familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here